Hlášení poruch

+420 602 729 716

Veřejná plnící stanice CNG a Elektronabíjení - OTEVŘENA

NOVĚ OTEVŘENA Samoobslužná plnící stanice CNG a rychlonabíjecí stanice elektromobilů.

Nová plnící stanice o výkonu 54,6 Nm3/hod  je vybudována na sídlišti OKD a sousedí se sídlem společnosti na ulici Čs. armády.

Je určena k rychlému plnění osobních a užitkových vozidel stlačeným zemním plynem v režimu samoobslužné veřejné plnící stanice.

Plnění vozidel je zajištěno prostřednictvím plnícího stojanu s kapacitou plnění až 50 kg/minutu. Stojan je napojen pomocí datové přípojky na kartové platební centrum a centrum plateb tzv. kartami CNG. Platební terminál na bankovní karty, kreditní karty, karty CNG a místní karty.

Rychlonabíjecí stanice Triberium podporuje všechny příslušné standardy nabíjení (nabíjení stejnosměrným i střídavým proudem), čímž umožňuje nabíjení různých typů elektromobilů. Podporovány jsou následující standardy nabíjení:
- CCS (Systém kombinovaného nabíjení) nabíjecí energie 50 kW DC
- CHAdeMO nabíjecí energie 50 kW DC
- Typ 2 AC Koncovka: 22 kW nebo 43 kW AC/Zásuvka: 22 kW AC

 

 

Soubory ke stažení

cng_letak_final.pdf cng_letak_final.pdf 1797 kB
cng_letak_final.png cng_letak_final.png 2429 kB

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek